Maymun çiçeği veya diğer bulaşıcı hastalıklarla ilgili korku propagandalarına devam! Pandemiden kim para kazanıyorsa, bu korku propagandalarını denemeye devam edecekler! Çünkü hala belli bir insan kitlesi hala onlara inanıyorlar.

Aslında bu konuya hiç dikkat çekmek istemedim! Belirttikleri gibi “enerji dikkati takip eder”. Homeopati öğrencilerimin birçoğu benden bu konuda bir şeyler yazmamı istedi ve bu yüzden kısaca görüşlerimi paylaşmak istedim! Lütfen bu propagandalara karşı odağınızı değiştirin ve kesinlikle bu veya diğer korku tellallığı yapan propagandalardan korkmayın!

Bu konuyla ilgili daha önce yazmış olduğum – “Propaganda” (Bilinçaltı ve yeni bir dünya bakışı yaratmak) yazımı okuyabilirsiniz. Corona’da olduğu gibi, propaganda bir kez daha tamamen körükleniyor.

Bir kez daha kandırılmana izin verme ! Sonunda uyan ve ne kadar muhteşem bir varlık olduğunu gör!
Sonuçta medyayı kimin yönettiğini de düşünmelisiniz. Bu işten kimler para kazanıyor farkında olmalısınız.
Burada, Almanya’da ve Avrupa’da her gün maske, tecrit, aşı gibi önlemlerin hiçbir iyileştirme getirmediği, tam tersine dezavantajları olduğu yönünde aydınlatıcı ve doğru bilgiler alıyoruz.

Ve federal hükümetimizle birlikte çalışan RKI enstitüsü bunu sözde “pandeminin” başlangıcından beri biliyordu! Ancak yine de insanlar sürekli olarak korkutuluyor, korkunç figürler ve görüntüler kitle iletişim araçlarında her gün yayılıyordu. Kendinize kitle iletişim araçlarının sahibinin kim olduğunu ve bu dağıtımdan kimin yararlandığını sormalısınız.

Şu anda milyonlarca virüs ve bakteri olduğu gibi Corona virüsü de vardı elbette! Sorun virüsler ve bakteriler değil!

“Bakteri hiçbir şeydir, konak her şeydir.” (Robert Koch)
“Mikrop hiçbir şeydir, zemin her şeydir” (Luis Pasteur 1822-1895)

Çoğu zaman söylendiği gibi, sanki kendimizi savunmamız gerekiyormuş gibi virüsler düşmanımız değil!
Bu görüntü şu anda kamuoyunun algısını şekillendiriyor. Corona zamanında Fransa Cumhurbaşkanı Emanuelle Macron, “Savaştayız” dedi. Yeni düşmanın da virüs olduğunu ilan etti! O zamandan bugüne de sosyal medya üzerinden bu düşünce şekli devam ediyor.

Tam tersine: Evrimin motoru virüsler olmasaydı, bildiğimiz haliyle yaşam asla gün ışığına çıkamazdı. İnsan genomunun büyük bir kısmı viral kökenlidir. Veya örneğin deniz suyu incelendi ve bir litre deniz suyunun ortalama on milyar virüs içerdiği tespit edildi. Bu, bir litre suda dünyadaki insan sayısından daha fazla virüs anlamına geliyor. Virüslerin çoğu, basitçe faj olarak da adlandırılan bakteriyofajlara aittir.

Karin Mölling, bunların yalnızca bakterilere saldırdığını söylüyor: “Baltık Denizi’nde yüzüp bir yudum su içersem, içinde muhtemelen 109 faj bulunur. Hiçbir şey yapmıyorlar. Bunlar sağlık açısından risk teşkil etmez. 3,8 milyar yıldır onlarla yaşıyoruz. Sen bize aitsin. Bizim için sindiriyorlar ve bizim için çalışıyorlar.”
Deniz suyunda mikroorganizmaların büyümesini kontrol ederler. Aynı şekilde insan bağırsağı da dahil olmak üzere diğer ekosistemlerde de durum aynıdır. Virüsler olmasaydı biz olmazdık. Ve kesinlikle bildiğimiz anlamda bir yaşam yok.

Corona dönemi insanlığı kendisini temelden yeniden yönlendirmeye zorluyor: Doğanın ve doğal kaynakların sınırlarına saygı gösterin ve gelecekte sürdürülebilir bir yaşam tarzı ve ekonomik kültür geliştirin. Eğer biz kendi başımıza hayatta kalmak istiyorsak, Toprak Ana’nın da hayatta kalabilmesi gerekir.
Kolera ve İspanyol gribi gibi korona virüsü de bir dönüm noktasına işaret ediyor: Bana göre temel bir tıbbi ve politik paradigma değişikliği çok yakında!

Psikonöroimmünoloji, sağlık ve hastalığa ilişkin ortak görüşleri tersine çeviriyor: “Sosyal ilişkiler, ruh ve insan organizmasının çeşitli alt sistemleri, özellikle de sinir, hormonal ve bağışıklık sistemleri, ayrılmaz bir şekilde birbirine bağlıdır ve karmaşık ağlar halinde tüm ömrü boyunca organize edilmiştir.

Bu ağların işlevselliği ve etkileşimi, kişinin sağlıklı mı kalacağını yoksa hasta mı olacağını, kendini canlı veya bitkin mi hissedeceğini ve yavaş mı yoksa hızlı mı yaşlanacağını belirler.

Burada Dr. Samuel Hahnemann‘ın öğretilerini görebilirsiniz. Bütün bunları 220 yıl önce Organon‘da yazdığı gibi, giderek daha fazla doğrulanıyor.

Corona döneminden ders alın! Her şeyden önce, bu kadar korkmayın, bu sizi gerçekten hasta ediyor çünkü hastalık aslında orada değil, sadece kafanızın içinde ve her gün karıştırılıyor. Şimdi kendi konumuza geldik – Mpox “Maymun Çiçeği” Mpox (“maymun çiçeği”) çiçek hastalığı virüs ailesine aittir. Bir enfeksiyon ciltte değişikliklere (döküntüler, kabarcıklar, püstüller, yaralar, kabuklanmalar) neden olabilir.

En yüksek bulaşma riski deri veya mukoza lezyonlarından gelir. Mpox’lu kişiler yakın fiziksel temastan/tüm cinsel ilişkiden (oral, anal, vajinal) kaçınmalı ve bulaşma riski varken lezyonları mümkün olduğunca giysi veya bandajla örtmelidir. Kendimi nasıl koruyabilirim? En iyi yol TV ve sosyal medyayı dinlemeyi bırakmaktır!

Mpox enfeksiyonunun semptomları ateş, baş ağrısı, kas ve sırt ağrısının yanı sıra şişmiş lenf düğümlerini içerebilir. Çok ağrılı cilt değişiklikleri bazen zamanla kabuklanıp dökülen lekeler ve püstüller şeklinde gelişir. Daha önce de defalarca belirtildiği gibi, iyi bir homeopat semptomlara dayanarak iyi bir çare bulabilir. Sadece iyi semptomlara ihtiyacımız var!

Elbette her zaman doğayla uyum içinde, sağlıklı bir yaşam sürmelisiniz, gıda özellikle önemli bir rol oynuyor! Dr F.Samuel Hahnemann‘ın 220 yıl önce Organon‘un 4. maddesinde söylediği gibi “biz sağlığın koruyucularıyız”. Bu dönemde bile kendimize bakabilmemiz çok önemli, o zaman bu çalkantılı dönemi iyi atlatacağız.

Homeopatiye giriş dersi almanız en iyisidir, böylelikle neredeyse tüm akut hastalıklarda kendinize yardımcı olabilirsiniz.

Saygılarımla, Homeopat Rita Berta Kaya
Eğitim için bilgi: 0533.6392642

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir